Du kan bruge postejen på dit frokostbord eller som forret. Kan du ikke skaffe andelever, kan postejen sagtens laves med kyllingelever.
Opskriften rækker til 6 personer, som en del af et større måltid.
400 g andelever 1 spsk. smør 1 spsk. hakket timian 1 lille løg, hakket ¼ dl cognac 1 dl piskefløde salt ENDVIDERE: 2 æbler smør plukket timian salt Rens leveren for sener. Der skal være ca. 300 g renset lever. Skær den i grove stykker, og dup leveren tør med køkkenrulle. Rist leveren i lidt smør på en varm pande. Kom timian og løg ved, og lad det hele stege i 6-8 minutter, eller til leveren er næsten gennemstegt. Kom cognac på, og lad det koge lidt ind. Hæld hele pandens indhold i en skål, og hæld fløde over. Blend med en stavblender, og smag til med salt. Fyld postejen i 6 små glas eller forme, og sæt dem i køleskabet i mindst 4 timer og gerne natten over. Skær æblerne i både, og rist dem i lidt smør på en varm pande. Tag panden af varmen, og vend plukket timian i. Smag til med salt. Servér postejerne med lune æbler og godt rugbrød eller ristet grovbrød.